Educació en el temps lliure de nens i joves [101683]
Valdivia Vizarreta, Paloma
Prat Grau, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Education of Children and Young Adults in their Free Time
Additional title: Educación en el tiempo libre de niños y jóvenes
Date: 2019-20
Abstract: a) Conèixer el marc actual de referència de l'educació del lleure. b) Estudiar les influències de la globalització i de les indústries de l'oci pel que fa a les propostes de lleure. c) Estudiar l'evolució històrica i conceptual del temps de lleure. d) Conèixer els àmbits del temps de lleure i les actuacions i intervencions educatives possibles. e) Conèixer i saber aplicar diferents criteris, recursos i metodologies per al disseny i implementació de propostes educatives en el temps de lleure de nens, nenes i joves. f) Analitzar les possibilitats del lleure com a eina de prevenció i actuació davant de conductes de risc. g) Experimentar en la pràctica activitats de lleure basades, entre d'altres, en les activitats artístiques, l'activitat física, el joc , l'esport i l'expressió corporal.
Abstract: a. Conocer el marco actual de referencia de la educación en el tiempo libre. b. Estudiar las influencias de la globalización y de las industrias del ocio con respecto a las propuestas de ocio. c. Estudiar la evolución histórica y conceptual del tiempo de ocio. d. Conocer los ámbitos del tiempo libre y las actuaciones e intervenciones educativas posibles. e. Conocer y saber aplicar diferentes criterios, recursos y metodologías para el diseño e implementación de propuestas educativas en el tiempo libre de niños, niñas y jóvenes. f. Analizar las posibilidades del ocio como herramienta de prevención y actuación ante conductas de riesgo. g. Experimentar en la práctica actividades de ocio basadas, entre otras, en las actividades artísticas, la actividad física, el juego, el deporte y la expresión corporal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Educació social [2500260]
Study plan: Graduat o Graduada en Educació Social [827]Català
9 p, 123.5 KB

Anglès
9 p, 122.9 KB

Castellà
9 p, 123.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-19, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir