visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Ous i Ovoproductes |
Títol variant: | Eggs and Egg Products |
Títol variant: | Huevos y Ovoproductos |
Data: | 2019-20 |
Resum: | L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. Els objectius principals són: Identificar la composició, la variabilitat i els factors més importants que afecten la matèria primera. Reconèixer problemes tècnics de caràcter productiu o de matèries primeres. Identificar els processos físics i bioquímics que esdevenen després de la posta i durant la conservació, per a mantenir-ne la qualitat Conèixer els indicadors de frescor i els mitjans més idonis per a mantenir-ne la qualitat. Determinar els processos de conservació i transformació i les modificacions físico-químiques, microbiològiques i sensorials que s'esdevenen. Establir el control de qualitat aplicable a la indústria dels ous i ovoproductes i fonamentar les condicions de producció, transformació, distribució i ús. 1 Diversificar els productes i conèixer l'aprofitament integral de tots els components de l'ou. |
Resum: | La asignatura "Huevos y ovoproductos" es una asignatura optativa de la Materia "Tecnología de los alimentos" que pretende dar una visión global de los aspectos más importantes en la producción, conservación y transformación de los huevos. Los objetivos principales son: Identificar la composición, la variabilidad y los factores más importantes que afectan a la materia prima. Reconocer problemas técnicos de carácter productivo o de materias primas. Identificar los procesos físicos y bioquímicos que se convierten después de la puesta y durante la conservación, para mantener la calidad Conocer los indicadores de frescura y los medios más idóneos para mantener su calidad. Determinar los procesos de conservación y transformación y las modificaciones físico-químicas, microbiológicas y sensoriales que ocurren. Establecer el control de calidad aplicable a la industria de los huevos y ovoproductos y fundamentar las condiciones de producción, transformación, distribución y uso. Diversificar los productos y conocer el aprovechamiento integral de todos los componentes del huevo. 1 Diversificar los productos y conocer el aprovechamiento integral de todos los componentes del huevo. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, anglès, castellà |
Titulació: | Veterinària [2502445] ; Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Veterinària [955] ; Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 6 p, 112.9 KB |
Anglès 7 p, 111.7 KB |
Castellà 6 p, 111.4 KB |