Fonaments Tecnològics del Periodisme [104990]
Rueda Gallardo, Francesc J.
Niqui Espinosa, Jacint
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Basics of Journalism Technology
Additional title: Fundamentos Tecnológicos del Periodismo
Date: 2019-20
Abstract: . - Conèixer quins són els processos que intervenen en el periodisme audiovisual i multimèdia . - Aprendre quins són els principals instruments tecnològics que intervenen en aquests processos i les innovacions que s'estan produint en aquest terreny, per veure com els pot influenciar en la seva feina com a comunicadors, en els missatges i en la seva recepció. . - Familiaritzar-se amb la manipulació dels equips d'imatge i so destinats a la producció de continguts periodístics audiovisuals y multimèdia.
Abstract: . - Conocer los procesos que intervienen en el periodismo audiovisual y multimedia. . - Aprender cuales son los principales instrumentos tecnológicos que intervienen en estos procesos y las innovaciones que se están produciendo en este terreno, para ver cómo pueden influenciar en su trabajo a los comunicadores, en los mensajes y en su recepción. . - Familiarizarse con la manipulación de los equipos de imagen y sonido destinados a la producción de contenidos periodísticos audiovisuales y multimedia.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [1432]Català
4 p, 99.8 KB

Anglès
3 p, 98.7 KB

Castellà
3 p, 98.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir