Difusió de l'alarma. Anàlisi dels mitjans de comunicació espanyols en el tractament d'informació sobre videojocs
Giacconi Fernández, Brenda Ariadna
Cara Ibar, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Difusión de la alarma. Análisis de medios de comunicación españoles en el tratamiento de información sobre videojuegos
Títol variant: Diffusion of the alarm. Analysis of Spanish media in the treatment of videogame information
Data: 2019
Descripció: 107 pag.
Resum: Davant el fet de que els mitjans publiquen informació que taca la indústria dels videojocs, es fa un anàlisi d'articles de periòdics generalistes quan tracten sobre el tema per conèixer la seva perspectiva. La conclusió és que els mitjans publiquen més informació neutral sobre el sector, però quan hi ha una notícia tràgica, tornen a desconfiar dels videojocs.
Resum: Ante el hecho de que los medios publican información que mancha la industria de los videojuegos, se hace un análisis de artículos de periódicos generalistas cuando tratan sobre el tema para conocer su perspectiva. La conclusión es que los medios publican más información neutral sobre el sector, pero cuando hay una noticia trágica, vuelven a desconfiar de los videojuegos.
Resum: Given the fact that the media publishes information that blemishes the videogame industry, an analysis is made of articles from generalist newspapers when they deal with the subject in order to know their perspective. The conclusion is that the media publish more neutral information about the sector, but when there is a tragic news, they again distrust videogames.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Videojocs ; Comunicació audiovisual pública ; Violència ; Premsa



107 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-17, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir