Refugiats LGTBI a Catalunya
Maach Enguita, Leila
Vila Triadú, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Refugiados LGTBI en Cataluña
Títol variant: LGTBI refugees in Catalonia
Data: 2019
Descripció: 51 pag.
Resum: Milers de persones han de fugir del seu país per no poder expressar la seva orientació sexual o identitat de gènere amb llibertat. Catalunya és el destí d'algunes d'elles. Però l'acollida no és fàcil i aquests refugiats pateixen alguns problemes per poder integrar-se al seu nou país. Aquest projecte és la idea d'un reportatge de televisió per explicar la situació de les persones refugiades LGTBI a Catalunya amb testimonis i experts.
Resum: Miles de personas tienen que huir de sus países por no poder expresar su orientación sexual o identidad de género con libertad. Cataluña es el destino de algunas de ellas. Pero la acogida no es fácil y estos refugiados sufren algunos problemas para poder integrarse en su nuevo país. Este proyecto es la idea de un reportaje de televisión para explicar la situación de las personas refugiadas LGTBI en Cataluña con testigos y expertos.
Resum: Thousands of people have to run away from their countries because they cannot freely express their sexual orientation or gender identity. Catalonia is the destiny of some of them. But the assistance is not easy and most of these refugees suffer some problems to being able to integrate in their new country. This project is the idea of a television report to explain the situation of LGTBI refugees in Catalonia with witnesses and experts.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Igualtat de gènere ; Polítiques migratories ; Homosexualitat ; Reporters i reportatges ; Catalunya ; LGTBI



51 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-18, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir