Estudi de dues narracions de Guy de Maupassant en el context històric de la guerra francoprussiana
Jaurena Roset, Roger
Lladó, Ramón, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació i d'Estudis de l'Àsia Oriental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Estudio de dos narraciones de Guy de Maupassant en el contexto histórico de la guerra franco-prusiana
Additional title: Étude de deux narrations de Guy de Maupassant dans le contexte historique de la guerre franco-prussienne
Date: 2019
Abstract: A partir de dues narracions de Guy de Maupassant duré a terme un estudi del context històric i social de la guerra francoprussiana, període en què succeeixen aquestes històries. El treball està dividit en dues parts, primerament faré una introducció de l'autor i el context en què va escriure aquestes dues narracions i posteriorment traduiré i exposaré com es reflecteix aquest context en les dues obres, juntament amb els problemes de traducció que he trobat al traduir les narracions i les solucions que he adoptat.
Abstract: A partir de dos narraciones de Guy de Maupassant llevaré a cabo un estudio del contexto histórico y social de la guerra franco-prusiana, periodo en que suceden estas historias. El trabajo está dividido en dos partes, primeramente, haré una introducción del autor y del contexto en que fueron escritas estas narraciones y posteriormente traduciré y expondré cómo se refleja este contexto en las dos obras, junto con los problemas de traducción que he encontrado al traducir las narraciones y las soluciones que he adoptado.
Abstract: À partir de deux narrations de Guy de Maupassant je réaliserai une étude du contexte historique et social de la guerre franco-prussienne, période dans laquelle ces deux histoires ont lieu. Le travail est divisé en deux parties, premièrement, je ferai une introduction de l'auteur et du contexte dans lequel ces narrations ont été écrites et ensuite je traduirai et exposerai comment ce contexte est représenté dans ces œuvres, avec aussi les problèmes de traductions que j'ai trouvés lorsque j'ai traduit les narrations et les solutions que j'ai adoptées.
Rights: Tots els drets reservats
Language: Català.
Studies: Traducció i Interpretació [2500249]
Study plan: Estudis d'Àsia Oriental [0]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject: Guy de Maupassant ; L'aventure de Walter Schnaffs ; L'aventura de Walter Schnaffs ; Deux amis ; Dos amics ; Català ; Francès ; Traducció ; Estudi ; Catalán ; Francés ; Traducción ; Estudio ; Catalan ; Français ; Traduction ; Étude60 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Translation and Interpreting

 Record created 2019-09-27, last modified 2020-05-04   Favorit i Compartir