Planificació i organització d'una fira gastronòmica local
Olucha Tarrés, Maria
Danés Vilallonga, Arantza, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Planificación y organización de una feria gastronómica local
Títol variant: Planning and organization of a local gastronomic fair
Data: 2019
Descripció: 116 pag.
Resum: Les fires són una tècnica molt preuada de les relacions públiques, les quals s'utilitzen per exposar un producte i donar-lo a conèixer. Aquestes aconsegueixen moure a molta gent i generar sentit de pertinença quan es tracta d'una fira local. El treball en sí, consisteix en la planificació i organització d'una fira gastronòmica a la ciutat de Manresa, per una banda amb la finalitat de donar a conèixer diversos restaurants de la ciutat a la població de la comarca i per l'altre potenciar la D. O. del Bages i les productores de cervesa artesana.
Resum: Las ferias son una técnica muy preciada de las relaciones públicas, las cuales se utilizan para exponer un producto y darlo a conocer. Estas consiguen mover a mucha gente y generar sentido de pertenencia cuando se trata de una feria local. El trabajo en sí, consiste en la planificación y organización de una feria gastronómica en la ciudad de Manresa, que por un lado tiene la finalidad de dar a conocer varios restaurantes de la ciudad a la población de la comarca y por el otro, potenciar la D. O. del Bages y las productoras de cerveza artesana.
Resum: Fairs are a highly prized public relations technique, which are used to expose a product and make it known. They move many people and generate a sense of belonging when it comes to a local fair. The project itself consists of the planning and organization of a gastronomic fair in the city of Manresa. On one hand aims to publicize several restaurants in the city to the population of the region and on the other, enhance the D. O. del Bages and craft beer producers.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; bachelorThesis ; Text
Matèria: Relacions públiques ; Gastronomia ; Fires ; Denominació d'Origen del Bages



116 p, 22.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-08, darrera modificació el 2019-10-10



   Favorit i Compartir