Producció Animal Integrada II [102624]
Calsamiglia Blancafort, Sergio
Albanell Trullas, Elena
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina
Casals Costa, Ramón
Gasa Gasó, Josep
Manteca Vilanova, Xavier
Graupera García, Antoni
Izquierdo Tugas, Maria Dolors
Bartolomé Filella, Jordi
Martín Orue, Susana María
Pares Casanova, Ricard
Castillejos Velázquez, Lorena
Llonch Obiols, Pol
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Additional title: Animal Production
Additional title: Producción Animal Integrada II
Date: 2020-21
Abstract: Els objectius formatius de la Producció Animal Integrada II són: Conèixer els factors clau que marquen, ara i en el futur, la producció de llet, carn i ous. Conèixer el sector de la producció de llet, carn i dels ous, així com la seva localització. Conèixer les necessitats i l'impacte de les instal·lacions i el medi sobre el benestar, la producció i la rendibilitat. Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements 1 Conèixer els factors determinants de la relació entre la producció animal i la producció de elements contaminants, així com sistemes de control i processament de residus ramaders. Conèixer els factor claus de l'organització i funcionament de l'empresa agropecuària. Quantificar els costos i els indicadors de rendibilitat econòmica a l'empresa i valorar el impacte de les decisions productives i organitzatives en els resultats econòmics de la empresa Aquesta assignatura participa en la Prova Pilot de Docència en Anglès que es duu a terme en tercer curs del grau de Veterinària, i que té per objectiu fomentar la utilització d'aquesta llengua per part dels estudiants, d'acord amb la competència transversal CT8 (Demostrar coneixements d'anglès per a comunicar-se de forma oral i escrita en contexts acadèmics i professionals).
Abstract: Los objetivos formativos de la Producción Animal Integrada II son: • Conocer los factores clave que marcan, ahora y en el futuro, la producción de leche, carne y huevos. • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. 1 • Conocer el sector de la producción de leche, carne y los huevos, así como su localización. • Conocer las necesidades y el impacto de las instalaciones y el medio sobre el bienestar, la producción y la rentabilidad. • Conocer los factores determinantes de la relación entre la producción animal y la producción de elementos contaminantes, así como sistemas de control y procesamiento de residuos ganaderos. • Conocer los factor clave de la organización y funcionamiento de la empresa agropecuaria. • Cuantificar los costes y los indicadores de rentabilidad económica de la empresa y valorar el impacto de las decisiones productivas y organizativas en los resultados económicos de la empresa Esta asignatura participa en la Prueba Piloto de Docencia en Inglés que se lleva a cabo en tercer curso del grado de Veterinaria, y que tiene por objetivo fomentar la utilización de esta lengua por parte de los estudiantes, de acuerdo con la competencia transversal CT8 ( demostrar conocimientos de inglés para comunicarse de forma oral y escrita en contextos académicos y profesionales).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]Català
6 p, 109.0 KB

Anglès
6 p, 107.8 KB

Castellà
6 p, 109.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2021-05-30   Favorit i Compartir