Bibliografía sobre alimentación y salud
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Bibliography on nutrition and health
Títol variant: Bibliografia sobre alimentació y salut
Data: 2020
Resum: Se presenta en formato fotografía, una bibliografía sobre alimentación y salud. Agradecimientos: Carles Sala Marzal.
Resum: Es presenta en format fotografia, una bibliografia sobre alimentació y salut. Agraïments: Carles Sala Marzal.
Nota: 27 fotografías
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Image
Matèria: Bibliografía ; Alimentación ; Salud ; Bibliography ; Nutrition ; Health ; Alimentació ; Salut

Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/89581
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/166610
Registre complementari: https://ddd.uab.cat/record/257394


ADRIÀ F., FUSTER V., CORBELLA J. 2010. La cocina de la salud. El manual para disfrutar de una vida sana. Planeta. Barcelona
768x1024, 323.3 KB

ALFONSO E. 2003. Curso de Medicina natural en 40 lecciones. KIER. Buenos Aires
768x1024, 311.7 KB

AUBERT C. 2003. El huerto biológico. Integral. RBA. Barcelona
(CSM)

683x1024, 556.8 KB

BERNARD-LEMAITRE V., WENZLER G. La cocina dietética sana y equilibrada. Minibiblioteca de cocina. Susaeta. Madrid.
1024x768, 588.5 KB

BLASCO M. 2002. Com cura el quefir. La Magrana. Barcelona.
682x1024, 166.7 KB

BRANDT C. 1976. El problema vital. Romargraf. Barcelona
768x1024, 307.3 KB

CASTELLS M. 2021. Sa i vegà desde l'esmorzar. Viena. Barcelona
683x1024, 494.4 KB

DUCH G. 2011. Alimentos bajo sospecha. Los libros del lince. Barcelona
683x1024, 492.0 KB

CAPO N. 1976. Mis observaciones clínicas sobre el limón, el ajo y la cebolla. Autoedición. Barcelona
768x1024, 352.8 KB

CASTELLS M. 2018. Dolços vegans. Temptacions i delícies sense ingredients d'origen animal. Viena. Barcelona
768x1024, 334.5 KB

CASTELLS M. 2021. Sa i vegà desde l'esmorzar. Viena. Barcelona
1024x768, 588.5 KB

CORDAIN L. 2011. La dieta paleolítica. La paleodieta. Urano. Barcelona.
768x1024, 343.8 KB

ESTÉVEZ CASABOSCH M. 2013. Un hort per ser feliç. Ara Llibres. Badalona
(CSM)

0 p, 21.3 KB

FRABETTI C., GORGUES M. 1981. La buena cocina vegetariana. Bruguera. Barcelona.
768x1024, 334.6 KB

FUSTER V., CORBELLA J. 2006. La Ciència de la Salut. Els meus consells per a una vida sana. Columna. Barcelona.
768x1024, 353.1 KB

GANONG W. F. 1978. Manual de Fisiología médica. El Manual Moderno. México DF.
768x1024, 324.6 KB

GRAIMES N. 2015. Zumos verdes. Recetas sanas y fáciles. Ryland Peters and Small. London. RBA Revistas.
1024x768, 553.7 KB

GRANDE COVIÁN F. 1993. Nutrición y salud. Mitos, peligros y errores de las dietas de adelgazamiento. BolsiTemas, 14. Temas de Hoy. Madrid.
683x1024, 648.7 KB

LAJUSTICIA BERGASA A. M. 1980. Alimentos de régimen. Plaza & Janés. Esplugues de Llobregat
768x1024, 382.7 KB

IBÉRICA. 1955. Virtudes curativas del magnesio. Revista. Barcelona
768x1024, 365.1 KB

INTEGRAL. 1998. La alimentación infantil natural. Integral. Barcelona
768x1024, 329.6 KB

JULES F., LEPOUTRE J., YANASE M. 2014. Deliciosa cocina sin gluten. Recetas sanas y saludables para cada día. Noglu. Lunwerg. Planeta. Barcelona
0 p, 25.5 KB

MONTIGNAC M. 1994. Comer para adelgazar. Muchnick. Barcelona
768x1024, 350.3 KB

MONTIGNAC M. 2009. La dieta Montignac. Coma por placer y manténgase delgado. H. Blume. Akal. Madrid
768x1024, 321.1 KB

MERINO DE KORICÁN M.L. 1984. Alta gastronomía para diabéticos y regímenes de adelgazamiento. Alianza. Madrid.
0 p, 425.3 KB

PÉREZ-CALVO J. 2017. Comer, sentir…, ¡vivir! Grijalbo. Barcelona
768x1024, 336.3 KB

POLLAN M. 2009. El detective en el supermercado. Ediciones Temas de Hoy. Madrid.
683x1024, 524.2 KB

POLLAN M. 2010. El dilema omnívoro. IXO Editorial. Donostia.
683x1024, 533.1 KB

POLLAN M. 2012. Saber comer. Debate. Random House Mondadori. Barcelona.
683x1024, 536.9 KB

POLLAN M. 2014. Cocinar. Una historia natural de la transformación. Debate. Penguin Random House Grupo Editorial. Barcelona
683x1024, 496.9 KB

RÍOS C. 2019. Menja menjar real. Una guia per trasnformar a teva alimentació i salut. Pòrtic. Planeta. Barcelona
1024x768, 479.2 KB

SALATIN J. 2017. Esto no es normal. Recomendaciones de un granjero que ama a los animales. Diente de León. Valldemossa.
683x1024, 522.1 KB

SINGER P., MASON J. 2009. Somos lo que comemos. La importancia de los alimentos que decidimos consumir. Paidós Ibérica. Barcelona.
683x1024, 551.6 KB

VERDAGUER X. 2017. Transforma la teva salut. Rosa dels Vents. Penguin Random House. Barcelona
768x1024, 324.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2021-05-05, darrera modificació el 2024-07-09



   Favorit i Compartir