Mercury in fish and its impact on human health: Service Learning (SL) Project
Milko, Alesia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2021
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau
Matèria: Mercuri ; Toxicologia ; Oceà ; Contaminació ; Ecologia marina ; Peix com a aliment ; Aliments d'origen animal ; Nutrició ; Ensenyament



1 p, 7.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2021-07-08, darrera modificació el 2023-01-17



   Favorit i Compartir