visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Study of the application of the 3D food printing for people with dysphagia in a hospital environment |
Data: | 2021 |
Descripció: | 1 pag. |
Nota: | Pòster |
Nota: | Juny |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Anglès |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball final de grau |
Àrea temàtica: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: | Trastorns de la deglució ; Aspectes nutricionals ; Impressió tridimensional ; Aplicacions industrials ; Dieta per a malalts ; Tecnologia dels aliments |
1 p, 2.0 MB |