Pràctiques de Planta Pilot [103228]
Juan Godoy, Bibiana
Yuste Puigvert, Josep
Gràcia Julià, Alvar
Aguilar Puig, Nuria
Castillo Zambudio, Manuel
Grau Noguer, Eduard
Gallardo-Chacón, Joan Josep
Prat Castellà, Jaume
Freire, Paulina
Bosch Llopart, Joan Pere
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Pilot Plant Experiences
Títol variant: Prácticas de Planta Piloto
Data: 2023-24
Resum: Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. 1 Els objectius d'ambdós assignatures son: - Identificar les propietats dels aliments importants pel seu processat. - Conèixer i comprendre les operacions de processament d'aliments i identificar les operacions unitàries involucrades. - Diferenciar la finalitat de les diferents operacions de processat. - Identificar, comprendre i descriure les instal·lacions i equips de processament i els seus principis de funcionament. - Comparar els processos de transformació i conservació i saber seleccionar el més adequat en cada situació. - Comparar, seleccionar, controlar i optimitzar les operacions de processat, independentment de la complexitat d'aquestes. - Conèixer l'efecte dels processos de transformació i conservació sobre la qualitat nutricional i organolèptica dels aliments. - Aplicar els coneixements sobre el processament d'aliments per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient.
Resum: This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. 1 The objectives of both subjects are: - To identify the properties of the important foods for their processing. - To understand food processing operations and identify the unit operations involved. - To differentiate the purpose of the different processing operations. - To identify, understand and describe the processing facilities and equipment and its operating principles. - To compare the transformation and conservation processes and select the most appropriate in each situation. - To compare, select, control and optimize the processing operations, regardless of the complexity of them. - To know the effect of transformation and conservation processes on the nutritional and organoleptic quality of food. - To apply knowledge about food processing to ensure the quality and safety of products in the most respectful way possible with the environment.
Resum: Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. 1 Los objetivos de ambos asignaturas son: - Identificar las propiedades de los alimentos importantes para su procesado. - Conocer y comprender las operaciones de procesamiento de alimentos e identificar las operaciones unitarias involucradas. - Diferenciar la finalidad de las diferentes operaciones de procesado. - Identificar, comprender y describir las instalaciones y equipos de procesado y sus principios de funcionamiento. - Comparar los procesos de transformación y conservación y saber seleccionar el más adecuado en cada situación. - Comparar, seleccionar, controlar y optimizar las operaciones de procesado, independientemente de la complejidad de estas. - Conocer el efecto de los procesos de transformación y conservación sobre la calidad nutricional y organoléptica de los alimentos. - Aplicar los conocimientos sobre el procesado de alimentos para asegurar la calidad y la seguridad de los productos de la forma más respetuosa posible con el medio ambiente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.1 KB

Anglès
5 p, 102.6 KB

Castellà
5 p, 104.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2023-07-07, darrera modificació el 2024-04-24



   Favorit i Compartir