La influencia del packaging de productos proteicos en el proceso de decisión de compra del consumidor español e italiano
Ferrer Curcó, Alba
Girona Pascual, Rut
Lopes da Silva, Elaine A., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La influència del packaging de productes proteics en el procés de decisió de compra del consumidor espanyol i italià
Títol variant: The influence of the packaging of protein products on the purchasing decision process of the Spanish and Italian consumer
Data: 2024
Descripció: 182 pag.
Resum: Aquesta investigació s'ha fet amb el propòsit de veure quina és la influència del packaging en la decisió de compra del consumidor de productes proteics làctics. A més, s'ha fet una comparativa entre Espanya i Itàlia per valorar si hi havia diferència entre ambdós països, ja sigui en el packaging com en la ment i procés de compra dels consumidors.
Resum: Esta investigación se ha realizado con el propósito de ver cuál es la influencia del packaging en la decisión de compra del consumidor de productos lácteos proteicos. Además, se ha hecho una comparativa entre España e Italia para valorar si había diferencias entre ambos países, tanto en el packaging como en la mente y proceso de compra de los consumidores.
Resum: This research was conducted with the aim of understanding the influence of packaging on the purchasing decisions of consumers of high protein dairy products. Additionally, a comparison was made between Spain and Italy to assess whether there were differences between the two countries in terms of packaging as well as in the mindset and purchasing process of consumers.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball final de grau
Matèria: Productes proteics ; Lactis i derivats ; Packaging ; Decisió de compra ; Itàlia ; Espanya



182 p, 33.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2024-11-29, darrera modificació el 2024-12-03



   Favorit i Compartir