Factores que influyen en el éxito empresarial : recursos humanos, estrategia, diseño organizativo y entorno
Miralles Consuegra, Míriam
Capelleras i Segura, Joan-Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia de l'Empresa)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Data: 2013
Descripció: 118 pag.
Resum: En éste trabajo se analiza la importancia de los recursos humanos en las empresas. El objetivo principal es comprobar cómo está relacionado el diseño organizativo, la estrategia, el entorno y el éxito con los recursos humanos para que la empresa tenga un buen funcionamiento y consiga grandes resultados. Para probar que esto es así, se ha realizado un estudio de campo, a través de encuestas, a empresas españolas. Los resultados obtenidos muestran que nuestro objetivo principal se cumple y se corrobora que los recursos humanos en una empresa ayudan a que ésta obtenga un mayor éxito en el mercado.
Resum: En aquest treball s'analitza la importància dels recursos humans en les empreses. L'objectiu principal és comprovar com està relacionat el disseny organitzatiu, l'estratègia, l'entorn i l'èxit amb els recursos humans per a què l'empresa tingui un bon funcionament i aconsegueixi grans resultats. Per provar que això és així s'ha realitzat un estudi de camp, a través d'enquestes, a empreses espanyoles. Els resultats obtinguts mostren que el nostre objectiu principal es compleix i es corrobora que els recursos humans en una empresa ajuden al fet que aquesta obtingui un major èxit al mercat.
Resum: In this research we have analyzed the importance of human resources at companies. The principal target is to check how the organizational design, strategy, environment and success are linked to the department of human resources, for the company to have and obtain great results. To show how this is possible, we have done a field study through surveys to Spanish companies. The results show that our main goal is met and we confirm that human resources help the company to have a good success in the market.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Grau en Relacions Laborals [806]
Document: Treball final de grau ; Text ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Recursos humans ; Èxit en els negocis ; Empreses ; Planificació ; Estrategia ; Entorno ; Diseño organizativo ; Éxito ; RRHH ; Organització d'empreses



118 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Dret. TFG

 Registre creat el 2013-07-09, darrera modificació el 2023-07-20



   Favorit i Compartir