Google Scholar: cites
An Interview with Ohio University Associate Professor of CALL Greg Kessler
Antoniadou, Victoria (Universitat Autònoma de Barcelona)

Data: 2013
Resum: Computer Assisted Language Learning (CALL) is a broad field of immense contemporary concern in language (teacher) education. On behalf of the Bellaterra Journal of Teaching & Learning Language & Literature, Victoria Antoniadou, had the great pleasure and privilege of an online interview with a pioneer in this field, Associate Professor of CALL in the Department of Linguistics at Ohio University, Dr. Greg Kessler. His passion and empirical knowledge of this field generated a rich and insightful talk on the potential of CALL for contemporary language education, including language teacher education. He shared his research experiences with language teacher preparation programs in the US and the world; and knowledge about the attempts currently being made to explore and take advantage of the vast potential that this field has to offer to pedagogical innovation.
Resum: La Enseñanza de Lenguas Asistida por Ordenador (CALL por sus siglas en ingles) es un amplio campo de investigación que actualmente está siendo indagado con interés en el área de idiomas. Victoria Antoniadou de Bellaterra Journal of Teaching & Learning Language & Literature, tuvo el placer y privilegio de entrevistar en línea a un pionero en este campo, el Dr. Greg Kessler, profesor asociado de Enseñanza de Lenguas Asistida por Ordenador en el Departamento de Lingüística de la Universidad de Ohio. Su pasión y conocimiento empírico en este campo ha generado una conversación rica y profunda sobre el potencial de la enseñanza asistida por ordenador y formación de profesorado de lenguas extranjeras en la pedagogía contemporánea. El Dr. Kessler compartió sus experiencias de investigación de programas de formación docente en los EE. UU. y el mundo, así como su conocimiento acerca de las investigaciones que se realizan actualmente para explorar y aprovechar el enorme potencial que este campo tiene que ofrecer a la innovación pedagógica.
Resum: L'Ensenyament de Llengües Assistida per Ordinador (CALL per les sigles en anglès) és un ampli camp d'investigació que actualment està sent indagat amb interès en l'àrea d'idiomes. Victòria Antoniadou de Bellaterra Journal of Teaching & Learning Language & Literature, va tenir el plaer i privilegi d'entrevistar en línia a un pioner en aquest camp, el Dr. Greg Kessler, professor associat d'Ensenyament de Llengües Assistida per Ordinador en el Departament de Lingüística de la Universitat d'Ohio. La seva passió i coneixement empíric en aquest camp ha generat una conversa rica i profunda sobre el potencial de l'ensenyament assistit per ordinador i formació de professorat de llengües estrangeres en la pedagogia contemporània. El Dr. Kessler va compartir les seves experiències de recerca de programes de formació docent als EUA i el món, així com el seu coneixement sobre les investigacions que es realitzen actualment per explorar i aprofitar l'enorme potencial que aquest camp ha d'oferir a la innovació pedagògica.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Interview ; CALL ; TEFL ; Language teaching ; Entrevista ; Didáctica de la lengua ; Didàctica de la llengua
Publicat a: Bellaterra journal of teaching and learning language and literature, Vol. 6, Núm. 2 (Maig-Juny 2013) , p. 99-108, ISSN 2013-6196

Adreça original: https://revistes.uab.cat/jtl3/article/view/v6-n2-antoniadou-2
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Bellaterra/article/view/290902
DOI: 10.5565/rev/jtl3.520


10 p, 209.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Bellaterra journal of teaching and learning language and literature
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2013-07-11, darrera modificació el 2021-12-11



   Favorit i Compartir