Emoció Annexió. Un programa d'educació emocional a través de les arts a l'etapa primària
Galiot Rodríguez, Carla
Casals Ibañez, Albert, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2013
Descripció: 63 pag.
Resum: Aquest treball presenta el disseny, aplicació i anàlisi d'un programa d'activitats basat en les arts i en algunes teràpies, i enfocat a la manifestació de les emocions a l'aula de primària. L'objectiu del programa és que els alumnes es coneguin millor i adquireixin eines per a gestionar les emocions. Les activitats -d'uns vint minuts de durada- es van aplicar diàriament durant un mes amb resultats positius tant a nivell de grup com d'una mostra d'alumnes. En definitiva, el programa és una proposta d'interès per aquells mestres que eduquen essent conscients que les emocions sempre hi són i que caldria compartir-les.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Primària [1140]
Document: Treball final de grau ; Text ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Educació emocional ; Música i arts ; Educació primària



63 p, 2.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat Ciències de l'Educació. TFG

 Registre creat el 2013-09-27, darrera modificació el 2023-07-22



   Favorit i Compartir