Creación de una imagen con una secuencia de movimientos a partir de un vídeo para tablets Android
Rodríguez, Cristian
Sánchez Pujadas, Francisco Javier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2014
Description: 9 pag.
Abstract: El propósito de este articulo, es demostrar como se puede plasmar una secuencia combinada de movimientos en una única imagen en Android. Se muestra tanto la metodología utilizada como las ideas principales iniciales y finales que han surgido a lo largo del proyecto. Se detalla la información más relevante del proyecto, que se centra en la idea principal, la metodología, el desarrollo y los resultado obtenidos. Principalmente se quiere obtener como resultado una imagen donde se pueda apreciar el movimiento del objeto o persona en cuestión en una imagen. También se muestran los problemas encontrados en el proceso de alineación de las imágenes para que corresponda el marco visual.
Abstract: The purpose of this article is to demonstrate how to display a sequence of movements in a single image in android. This works shows both methodology used and the main initial and final ideas emerged douring the project which led the results shown in this document. It also details the most relevant project information, where the main idea, the methodology, the development and the results obtained are explained. The main objective, as a resault, is to get a single image where the user can see the movement of an object in a series of shots. It's also explained the aligning problems found when more tan two pictures must be overlayed to fit the framework of the image.
Abstract: El propòsit d'aquest article, és demostrar com es pot plasmar una seqüència combinada de moviments en una única imatge en Android. Es mostra tant la metodologia utilitzada com les idees principals incials i finals que han sorgit al llarg del projecte. Es detalla la informació més rellevant del projecte, que es centra en la idea principal, la metodologia, el desenvolupament i els resultats obtinguts. Principalment es requereix obtenir com a resultat una imatge on es pugui apreciar el moviment de l'objecte o persona en qüestió en una imatge. També es mostren els problemes trobats en el procés d'alineació de les imatges per tal que correspongui al marc visual.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Computació
Subject: Android ; Imatges ; JNI ; Matcher ; NDK ; OpenCv ; Seqüència ; Images ; Sequence



9 p, 10.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2014-06-17, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir