The Great Firewall of China: A case analysis on how foreign media view the online censorship in China
Torner Blancafort, Judith
Fernández Peña, Emilio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 150 pag.
Resum: L'objectiu d'aquest estudi és entendre, comparar i analitzar com els mitjans internacionals tracten la censura en línia a la Xina en diaris americans i espanyols i comparar els resultats amb les opinions dels ciutadans xinesos sobre la Gran Muralla de Foc Xina, venint de la hipòtesis que la censura d'Internet a la Xina és impossible de superar i que restringeix a la població xinesa a més de malmetre els mitjans i les companyies internacionals.
Resum: El objetivo de éste estudio es entender, comparar y analizar cómo los medios internacionales tratan la censura en línea en China en periódicos americanos y españoles y comparar los resultados con las opiniones de ciudadanos chinos sobre la Gran Muralla de Fuego China, viniendo de la hipótesis que la censura de Internet en China es imposible de superar y de que restringe a la población China además de dañar los medios y compañías internacionales.
Resum: The purpose of this study is to understand, compare and analyze how international media treat the online censorship in China in both Spanish and American media and compare the results with what Chinese citizens believe about the Chinese Firewall, coming from the hypothesis that the Internet censorship in China is impossible to overpower and that it restricts the Chinese population as well as damages foreign media and companies.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Censura ; Xina ; Internet ; Globalització ; Mitjans ; Espanya ; Estats Units



150 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2014-11-11, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir