International Relations of Taiwan : the Republic of China in the International Setting
Brull Carrera, Mariona
Golden, Seán, 1948-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Traducció i d'Interpretació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Data: 2015
Resum: Per analitzar les relacions internacionals de Taiwan, el projecte ha de presentar la complexitat de la identitat de l'illa de Taiwan a través de la seva història i aclarir quina definició de "estat" s'utilitzarà per a dur a terme l'anàlisi. El projecte introduirà la història de les relacions internacionals de Taiwan, resumint una línia de temps que abasta des de la concepció d'un organisme governamental a l'illa fins a la inclusió de la República de la Xina a les Nacions Unides. El projecte analitzarà la línia de temps més crucial de les relacions internacionals de Taiwan, de la participació de la República de la Xina a les Nacions Unides fins al seu estat actual avui en dia, per tal de comprendre l'efecte i importància que la incorporació a les Nacions Unides va tenir en el rang de Taiwan en l'àmbit internacional, així com les conseqüències que van seguir quan la República de Xina ja no tenia un seient.
Resum: Para analizar las relaciones internacionales de Taiwán, el proyecto debe presentar la complejidad de la identidad de la isla de Taiwán a través de su historia y aclarar qué definición de "estado" se utilizará para llevar a cabo el análisis. El proyecto introducirá la historia de las relaciones internacionales de Taiwán, resumiendo una línea de tiempo que abarca desde la concepción de un organismo gubernamental en la isla hasta la inclusión de la República de China en las Naciones Unidas. El proyecto analizará la línea de tiempo más crucial de las relaciones internacionales de Taiwán, de la participación de la República de China en las Naciones Unidas hasta su estado actual hoy en día, con el fin de comprender el efecto y importancia que la incorporación a las Naciones Unidas tuvo en el rango de Taiwan en el ámbito internacional, así como las consecuencias que siguieron cuando la República de China ya no tenía un asiento.
Resum: To analyze the international relations of Taiwan, the project must present the complexity of the identity of the Taiwanese island through its history and clarify which modern definition of "state" will be used to carry out the analysis. The project will introduce the history of the international relations of Taiwan, summarizing a timeline that spans from the conception of a governmental body in the island up until the inclusion of the ROC in the United Nations. The project will analyze the most crucial timeline of events in regards to the international relations of Taiwan, from the participation of the ROC in the United Nations up to their current status today, in order to comprehend the importance and long-lasting effect that joining such an intergovernmental organization had on the rank of Taiwan in the international setting, as well as the consequences that followed when the Republic of China no longer held a seat.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès.
Titulació: Estudis de l'Àsia Oriental (xinès) [2500244]
Pla d'estudis: Estudis de l'Àsia Oriental [823]
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Taiwan ; República de Xina ; Relacions internacionals ; Nacions Unides ; Xina ; Taiwán ; República de China ; Relaciones internacionales ; Naciones Unidas ; China ; Republic of China ; International Relations ; United Nations32 p, 927.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Traducció i d'Interpretació. TFG

 Registre creat el 2016-02-24, darrera modificació el 2019-07-20   Favorit i Compartir