Art i Cultura Popular de l'Àsia Oriental [101545]
Shiraishi Nakane, Minoru
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: East Asian Art and Popular Culture
Títol variant: Arte y cultura popular de Asia Oriental
Data: 2016-17
Resum: L'objectiu d'aquesta assignatura és comparar i comprendre grans corrents i moviments artístics; fonaments dels estudis comparatius culturals i artístics d'Àsia oriental. Concretament aquesta assignatura es concentra en el context cultural i l'art plàstica i popular, la seva evolució estètica i tècnica i les influències que es poden veure entre Xina, Coreja i Japó. És a dir, no és establir una anàlisi detallada de les obres d'art, sinó més aviat convidar a reflexionar sobre la relació de la gent comuna amb l'activitat artística en el si de la cultura dels països asiàtics, Xina, Japó i Corea.
Resum: This course's objective is to compare and understand big artistic trends and movements, being the basic knowledge about East Asian cultural and artistic comparative studies. This course focuses in particular on cultural context and plastic and popular art, its aesthetical and technical evolution and evident influences between China, Korea and Japan. That is to say, it is not about establishing a detailed analysis of art works, but about inviting to think about the relations existing between ordinary people and artistic activity within Asiancountries (China, Japan and Korea).
Resum: El objetivo de esta asignatura es comparar y comprender grandes corrientes y movimientos artísticos; fundamentos de los estudios comparativos culturales y artisticos de Asia oriental. Concretamente esta asignatura se concentra en el contexto cultural y el arte plástica y popular, su evolución estética y técnica y las influencias que se pueden ver entre China, Corea y Japón. Es decir, no es establecer un análisis detallado de las obras de arte, sino más bien invitar a reflexionar sobre la relación de la gente común con la actividad artística en el seno de la cultura de los países asiáticos, China, Japón y Corea.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Pla d'estudis: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 90.7 KB

Anglès
6 p, 102.6 KB

Castellà
6 p, 89.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir