AAA. Asociación de Anónimos Anónimos
Segalés Pérez, Daniel
Suárez, Santiago, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: AAA. Associació d'Anònims Anònims
Títol variant: AAA. Association of Anonymous Anonymous
Data: 2016
Descripció: 144 pag.
Resum: Ignorem I'existència d'unes persones excloses del sistema, habiten i conviuen entre nosaltres sense un nom. Un documentalista acompanya a tres d'aquests anònims en les seves lluites personals, els seus objectius són registrar una associació d'anònims, recuperar una identitat perduda i comprar un nínxol abans de morir.
Resum: Ignoramos la existencia de unas personas excluidas del sistema, los anónimos que habitan y conviven entre nosotros sin un nombre, Un documentalista acompaña a tres anónimos en sus luchas personales, sus objetivos son: cumplir una promesa de amor y comprar un nicho antes de morir, recuperar la identidad perdida en un accidente y registrar la primera asociación de anónimos.
Resum: We ignore the existence of some people excluded of the system, inhabit between ourselves without a name. A documentalist accompanies to three of these anonymous in their own fight, their objectives: finish a love promise and buy a grave before dying, recover the lost identity in an accident and register the first association for anonymous people.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Fals documental ; Guió



144 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-08-29, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir