Els audio-logos com a instruments per reforçar la construcció de marca (branding) en el context digital
Bielsa Tura, Ramon
Perona Páez, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Los audio-logos como instrumentos para reforzar la construcción de marca (branding) en el contexto digital
Títol variant: The audio-logo as a tool to make stronger the brand in the digital context
Data: 2016
Descripció: 57 pag.
Resum: Aquesta investigació examina el potencial dels àudio - logos com a instruments per a la construcció de marca (branding ) en el context digital i , sobretot, les possibilitats que per al seu desenvolupament brinda l'actual entorn de recepció sonora. Després d'una anàlisi de l'estat de la qüestió en el qual es posa de manifest l'interès creixent pel so en les accions de comunicació que porten a terme les organitzacions, es realitza un estudi que pretén avaluar, entre altres aspectes, l'eficàcia dels àudio -logos com a eines de comunicació estratègica, amb una mostra formada per BMW , Renfe, Yoigo , Línia Directa i Intel.
Resum: Esta investigación examina el potencial de los audio-logos como instrumentos para la construcción de marca (branding) en el contexto digital y, sobre todo, las posibilidades que para su desarrollo brinda el actual entorno de recepción sonora. Tras un análisis del estado de la cuestión en el que se pone de manifiesto el interés creciente por el sonido en las acciones de comunicación que llevan a cabo las organizaciones, se realiza un estudio que pretende evaluar, entre otros aspectos, la eficacia de los audio-logos como herramientas de comunicación estratégica, con una muestra formada por BMW, Renfe, Yoigo, Línea Directa e Intel.
Resum: This research deals with the so-called sensory marketing and it is particularly based on the audio-logo as a tool to create branding in fully digital context. It also shows the opportunity that are given to this tool to continue developing in a good sound reception environment. After an analysis of the state of affairs in which highlights the growing interest in the sound in the communication actions carried out by the organizations, it's made a study to evaluate the effectiveness of audio-logos as tools of strategic communication, with a sample of BMW , RENFE , Yoigo , Línea Directa and Intel.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Màrqueting sensorial ; Marques comercials ; Logotip ; So ; Sentits



57 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2016-09-14, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir