La guerra pels drets audiovsiuals de la Lliga : estudi de la situació actual i els efectes sobre TV3
Margalef i Simó, Miquel
Reales Guisado, Lluís, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La guerra por los derechos audiovisuales de la Liga : estudio de la situación actual y los efectos sobre TV3
Títol variant: The war for the audiovisual rights of La Liga : study of the current situation and it's effects on TV3
Data: 2016
Descripció: 73 pag.
Resum: Saber i conèixer què hi ha darrera del negoci de les retransmissions dels partits de la Lliga de Futbol Professional és la intenció principal d'aquest treball. La constant batalla audiovisual entre les operadores de televisió de pagament, privades i públiques ha dibuixat un escenari actual que sembla haver assolit la pau definitiva. Però aquesta pau s'ha pagat molt cara per part del servei públic que ha vist com en els últims anys ha perdut els drets de la Lliga. Per conèixer com afecte aquesta nova situació el treball també focalitza l'atenció en el cas paradigmàtic i particular de TV3.
Resum: Saber y conocer qué hay detrás del negocio de las retransmisiones de los partidos de la Liga de Futbol Profesional es la intención principal de este trabajo. La constante batalla audiovisual entre los operadores de televisión de pago, privados y públicos ha dibujado un escenario actual que parece haber conseguido la paz definitiva. Pero esta paz se ha pagado muy cara desde el servicio público que ha visto como en los últimos años ha perdido los derechos de la Liga. Para poder conocer cómo afecta esta nueva situación se focaliza la atención en el caso paradigmático y particular de TV3.
Resum: The goal of this project is to know what hides behind the business of the Football Professional League's broadcasting matches. The constant audiovisual battle between private, public and pay TV channels seems to have achieved the definitive peace. However, this peace has paid dearly for from the public services as it has lost the League's rights. This study is going to focus its attention in the paradigmatic and particular case of TV3 in order to discover which effects has had this new situation.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Televisió ; Programes esportius ; Televisió de Catalunya



73 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-02-06, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir