Social network for people with food intolerances
Ponce Alboques, Judit
Duran Cals, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Red social para personas con intolerancia alimentaria
Additional title: Xarxa social per a persones amb intoleràncies alimentàries
Date: 2017-02-09
Abstract: The concepts behind "social networking" are nothing new - humans have always been social beings, looking for ways to connect and interact with each other - but they have taken a new meaning in today's society. Social network sites are a phenomenon of great importance; many people feel better interacting online. This fact, together with the recent increase of people with food allergies and intolerances, have an interesting connection. In recent years the healthy life style has become fashionable - i. e. health and wellness trends and also trends about emotional wellbeing -. The project was born to focus on developing an IT tool to connect people in a little social network in order to share experiences, knowledge, recipes or photographs about their life style in these circumstances. To work with popular lifestyles, food issues and social networks were the motivation in order to start developing it. Therefore, the main objective of the project is to develop a cross platform website available for different kinds of devices (pc, tablets or mobile phones).
Abstract: El concepto detrás de "redes sociales" no es nuevo - los seres humanos siempre han sido animales sociales, buscando maneras de conectar e interactuar entre ellos - pero ha tomado un nuevo significado en nuestra sociedad actual. Los sitios de redes sociales son un fenómeno de gran importancia; muchas personas se sienten mejor conectadas a la red. Este hecho, junto con el reciente aumento de alergias y intolerancias alimentarias, tienen una conexión interesante. En los últimos años se ha convertido en tendencia un estilo de vida saludable - salud y bienestar, tanto físico como emocional. El proyecto nace enfocado a desarrollar una herramienta informática para conectar estas personas en una pequeña red social con el objetivo de compartir experiencias, conocimientos, recetas o fotografías sobre su estilo de vida en estas circunstancias. Trabajar con este estilo de vida, cuestiones alimentarias y redes sociales fue la motivación para su desarrollo. Por consiguiente, el objetivo principal del proyecto es desarrollar una web multiplataforma disponible para diferentes tipos de dispositivos (ordenadores, tabletas o smartphones).
Abstract: El concepte darrere de "xarxes socials" no és nou - els éssers humans sempre han estat animals socials, buscant maneres de connectar i interactuar entre ells - però ha pres un nou significat a la nostra societat actual. Els llocs de xarxes socials són un fenomen de gran importància; moltes persones se senten millor connectades a la xarxa. Aquest fet, juntament amb el recent augment d'al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, tenen una connexió interessant. En els últims anys s'ha convertit en tendència un estil de vida saludable - salut i benestar, tant físic com emocional. El projecte neix enfocat a desenvolupar una eina informàtica per a connectar aquestes persones en una petita xarxa social amb l'objectiu de compartir experiències, coneixements, receptes o fotografies sobre el seu estil de vida en aquestes circumstàncies. Treballar amb aquest estil de vida, qüestions alimentàries i xarxes socials va ser la motivació per al seu desenvolupament. Per tant, l'objectiu principal del projecte és desenvolupar un web multiplataforma disponible per a diferents tipus de dispositius (ordinadors, tauletes o smartphones).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Study plan: Enginyeria Informàtica [958]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Menció Tecnologies de la Informació
Subject: Xarxa social ; Qüestions alimentàries ; Intoleràncies ; Al·lèrgies ; Multiplataforma ; Web ; Red social ; Cuestiones alimentarias ; Intolerancias ; Alergias ; Social network ; Food issues ; Intolerances ; Allergies ; Cross platform ; Website



14 p, 23.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2017-04-19, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir