Llenguatges i contextos II [103700]
Garriga Escribano, Cecilio
Prats Carreras, Sònia
Oliver del Olmo, Sonia
Borras Comes, Joan Manel
Planells Medina, Samanta
Prat Sabater, Marta
Gutierrez Gonzalez, Yurena Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Languages and Contexts II
Additional title: Lenguajes y contextos II
Date: 2017-18
Abstract: Aquesta assignatura és una de les primeres que troben els alumnes en la matèria «Ensenyament i aprenentatge de les llengües», i proporciona uns coneixements que serviran de fonament per a les altres assignatures. Objectius: Oferir una perspectiva àmplia dels coneixements implicats en l'ús i l'aprenentatge de la llengua castellana i anglesa. Afavorir la col·laboració dels docents de les dues llengües en la consecució dels objectius de formació lingüística Ajudar a desenvolupar estratègies per a continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula Comprendre textos del currículum d'Educació Primària en llengua anglesa. 1.
Abstract: This is one of the first subjects taken by students within "Ensenyament i aprenentatge de les llengües" ( Language Teaching and Learning), and provides an understanding of the ambit that will serve as a basis for all the other subjects. Objectives: To provide a broad-ranging perspective of the knowledge required for the use and learning of Spanish and English. To encourage collaboration among teachers of both languages in attaining their language-training objectives. To help develop strategies for ongoing independent learning outside the classroom. To understand the English-language texts within the Primary Education curriculum.
Abstract: Esta asignatura es una de las primeras que cursan los alumnos en la materia «Enseñanza y aprendizaje de las lenguas», y proporciona unos conocimientos que servirán fundamentalmente para las demás asignaturas. Objetivos: Ofrecer una perspectiva amplia de los conocimientos implicados en el uso y aprendizaje de la lengua castellana e inglesa. Favorecer la colaboración de los docentes en las dos lenguas en la consecución de los objetivos de formación lingüística. Ayudar a desarrollar estrategias para continuar aprendiendo de manera autónoma fuera del aula. Comprender textos del currículo de Educación Primaria en lengua inglesa.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació primària (anglès) [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
6 p, 83.7 KB

Anglès
5 p, 82.2 KB

Castellà
5 p, 82.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-07, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir