La gestión de la comunicación corporativa en situaciones de crisis : estudio de caso : Nestlé y el uso de aceite de palma.
Ferrer Estévez, Lorena
Gómez Garrido, Aurea Beatriz, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La gestió de la comunicació corporativa en situacions de crisi : estudi del cas : Nestlé i l'oli de palma.
Títol variant: The management of corporate communication in crisis situations : case study : Nestlé and the use of palm oil.
Data: 2017
Descripció: 105 pag.
Resum: El present treball de final de grau neix amb el propòsit d'estudiar les principals teories que aborden el concepte de la comunicació corporativa i la seva aplicació i gestió en situacions de crisis amb l'objectiu d'analitzar un cas real. La multinacional suïssa Nestlé va patir en 2010 una situació de crisis comunicativa per l'ús d'oli de palma en l'elaboració d'un dels seus productes i en aquest treball s'analitza el model de gestió comunicativa que va aplicar per la seva resolució.
Resum: El presente trabajo de final de grado nace con el propósito de estudiar las principales teorías que abordan el concepto de la comunicación corporativa y su aplicación y gestión en situaciones de crisis con el objetivo de analizar un caso real. La multinacional suiza Nestlé sufrió en 2010 una situación de crisis comunicativa por el uso de aceite de palma en la elaboración de uno de sus productos y en este trabajo se analiza el modelo de gestión comunicativa que ésta aplicó para su resolución.
Resum: This degree final project was created with the purpose of studying the main theories that approach the concept of the corporate communication and its application and management in crisis situations with the objective of analyzing a real case. Through this project will be analyzed the resolution that the swiss multinational Nestle took when in 2010 suffered a situation of communicative crisis by the use of palm oil in the elaboration of one of its products and in this work the model of communicative management that it applied for its resolution is analyzed.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Matèria: Sociedad Nestlé A.E.P.A. ; Oli de palmera ; Empreses ; Comunicació ; Imatge corporativa ; Comunicació en organitzacions



105 p, 16.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-09-04, darrera modificació el 2019-03-07



   Favorit i Compartir