Psicología viva
Regüés Mateu, Eva
Sánchez Pohu, Chloé
Maldonado López, Juan José, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Psicologia viva
Additional title: Alive Psychology
Date: 2017
Description: 81 pag.
Abstract: Planificació i creació de Psicologia Viva, una pàgina web de divulgació de temes relacionats amb la psicologia. Amb aquest projecte volem apropar dos disciplines que semblen molt diferents, però que en realitat no ho son tant: la psicologia i la comunicació mediàtica. Psicologia Viva es dirigeix a un públic general no especialitzat a través de la publicació d'articles i reportatges d'interès individual i social sobre la psique humana, els trastorns mentals, la personalitat, l'estil de vida, etc. Ho fa amb un estil amè i accessible per a un ventall de públic gran i variat, però sense perdre la professionalitat, cenyint-se al rigor científic i periodístic.
Abstract: Planificación y creación de Psicología Viva, una página web de divulgación de temas relacionados con la psicología. Con este proyecto queremos acercar dos disciplinas que parecen muy distintas, pero que en realidad no lo son tanto: la psicología y la comunicación mediática. Psicología Viva se dirige a un público general no especializado a través de la publicación de artículos y reportajes de interés individual y social sobre la psique humana, los trastornos mentales, la personalidad, el estilo de vida, etc. Lo hace con un estilo ameno y accesible para un abanico de público grande y variado, pero sin perder la profesionalidad, ciñéndose al rigor científico y periodístico.
Abstract: Planning and creation of Alive Psychology, a spreading web page about subjects related to Psychology. With this project, we pretend to approach two apparently very distinct disciplines, that they are not really so: Psychology and Journalism. Alive Psychology is focused on a non-specialist general public through the publication of articles and reports with individual and social interest about the human psyche, mental disorders, personality, lifestyle, etc. It does it with a mild and accessible style though for a wide and varied range of public, without losing professionalism, adhering to scientific and journalistic rigour.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Psicologia ; Malalties mentals ; Trastorns de la personalitat ; Estil de vida ; Revistes



81 p, 3.0 MB

81 p, 3.0 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2017-10-18, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir