Mètodes de Recerca en Comunicació [103858]
Simelio Sola, Nuria
Velázquez García-Talavera, Teresa
Cervi, Laura
Molina Rodriguez-Navas, Pedro Manuel
Pulido Rodriguez, Cristina
Tous Rovirosa, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Métodos de Investigación en Comunicación
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura es realitza al segon curs durant el segon semestre i pertany al bloc formatiu de la matèria "Investigació en comunicació". Els objectius formatius de l'assignatura són: a) Explicar les diferents formes d'aproximació al coneixement científic i els mètodes i tècniques quantitatius i qualitatius aplicats a l'anàlisi de la comunicació i el periodisme. b) Exposar i explicar les estratègies més adequades per a la planificació i disseny de la investigació en comunicació i periodisme. El contingut de l'assignatura serà sensible als aspectes relacionats amb la perspectiva de gènere.
Abstract: La asignatura se realiza el segundo curso durante el segundo semestre y pertenece al bloque formativo de la materia "Investigación en comunicación". Los objetivos formativos de la asignatura son: a) Explicar las diferentes formas de aproximación al conocimiento científico y los métodos y técnicas cuantitativos y cualitativos aplicados al análisis de la comunicación y el periodismo. b) Exponer y explicar las estrategias más adecuadas para la planificación y diseño de la investigación en comunicación y periodismo. El contenido de la asignatura será sensible a los aspectos relacionados con la perspectiva de género.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Grau en Periodisme [971]



Català
5 p, 89.2 KB

Castellà
7 p, 90.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-06, last modified 2018-10-20



   Favorit i Compartir