MOM : producción de un cortometraje
Huguet Guerrero, Patricia
Martínez Gómez, Eric
Ávalos del Pino, Carmen, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2018
Description: 177 pag.
Abstract: El nostre treball consisteix en la producció d'un curtmetratge des de l'escriptura del guió fins a la postproducció (s'entrega un work in progress). Sinopsis: En Lucas, igual que la gran majoria de la societat, té tots els aspectes de la seva vida administrats per MOM (Multipurpose Organization Manager), una intel·ligència artificial que pensa per les persones fins al punt de prendre decisions per elles. Quan en Lucas cau en una depressió i comença a contradir les indicacions de MOM, l'IA actua en concordança amb la seva programació per tal de tornar a encaminar la seva vida, encara que això comporti anar en contra de la voluntat del seu amo.
Abstract: Nuestro trabajo consiste en la producción de un cortometraje desde la escritura del guión hasta la postproducción (se entrega un work in progress). Sinopsis: Lucas, al igual que la gran mayoría de la sociedad, tiene todos los aspectos de su vida administrados por MOM (Multipurpose Organization Manager), una inteligencia artificial que piensa por las personas hasta el punto de tomar decisiones por ellas. Cuando Lucas cae en depresión y empieza a contradecir las indicaciones de MOM, la IA actúa acorde con su programación para encauzar su vida de nuevo, aunque esto signifique ir en contra de la voluntad de su dueño.
Abstract: Our final project consists on the production of a shortfilm from screenwriting to postproduction (a work in progress is delivered). Synopsis: Like the vast majority of society, Lucas has all the aspects of his life administred by MOM (Multipurpose Organization Manager), an artificial intelligence which is able to think and take decisions for people. When depression hits Lucas and he starts to contradict all MOM's indications, the AI acts according to its programation with the aim of bringing order back to Lucas' life again, even if it means to go against its owner's will.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Comunicació Audiovisual [2501928]
Study plan: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Curtmetratges ; Cinema Localitzacions



177 p, 18.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2018-09-26, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir