Approach to the characteristics of vegan diet and population profiles that embrace it
Navarro Uclés, Irene
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2018
Description: 1 pag.
Note: Pòster
Note: Febrer
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Vegetarianisme ; Nutrició ; Aliments



1 p, 608.0 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2018-09-27, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir