Approach to the characteristics of vegan diet and population profiles that embrace it
Navarro Uclés, Irene
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2018
Descripción: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Febrer
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Castellà
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Vegetarianisme ; Nutrició ; Aliments



1 p, 608.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2018-09-27, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir