Approach to the characteristics of vegan diet and population profiles that embrace it
Navarro Uclés, Irene
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2018
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Febrer
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Vegetarianisme ; Nutrició ; Aliments



1 p, 608.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2018-09-27, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir