visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Approach to the characteristics of vegan diet and population profiles that embrace it |
Data: | 2018 |
Descripció: | 1 pag. |
Nota: | Pòster |
Nota: | Febrer |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials i que es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original. Cal que es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Castellà |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: | Vegetarianisme ; Nutrició ; Aliments |
1 p, 608.0 KB |