visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Nitrits and nitrates in the dry cured sausages, present and future |
Data: | 2018 |
Descripció: | 1 pag. |
Nota: | Pòster |
Nota: | Juny |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Anglès |
Titulació: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: | Nitrats ; Nitrits ; Aliments ; Nutrició ; Embotits ; Anàlisi |
1 p, 326.7 KB |