L'evolució del corresponsal televisiu : el cas de TV3 a Washington
Bustos Vidal, Alex
García-Muñoz, Núria, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 65 pag.
Resum: El treball present vol estudiar com ha canviat en els darrers anys el paper del corresponsal. Per fer-ho s'ha escollit el cas de TV3, més concretament de la corresponsalia de Washington. El cos del treball es basa en entrevistes a professionals de TV3 (antics corresponsal i l'actual en Washington) que permetran establir una comparació entre ells i els seus determinats contextos.
Resum: El trabajo aquí presente quiere estudiar como ha cambiado en los últimos años el papel del corresponsal. Para hacerlo se ha escogido el caso de TV3, más concretamente de su corresponsalia en Washington. El cuerpo del trabajo se basa en entrevistas a profesionales (antiguos corresponsales y la actual corresponsal en Washigton) que permitirán establecer una comparación entre ellos y sus determinados contextos.
Resum: This research has been carried out to study the changes in the correspondent's job, which in this case is that of TV3 Catalan television in Washington. It is based on interviews with journalists involved in this television network (both previous and current employees) , in order to establish both a comparison and contrast between the two based on the role and the context in which it's set.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Corresponsals estrangers ; Washington ; Periodisme ; Televisió ; Televisió de Catalunya



65 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-10-04, darrera modificació el 2022-10-21



   Favorit i Compartir