CIMALF (Comunicación e Información Mediática Adaptada a la Lectura Fácil)
Méndez Jiménez, Javier
Pérez-Quintanilla, Miguel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 123 pag.
Resum: CIMALF és un mitjà de comunicació, de format digital, adaptat per a les persones amb discapacitat o dificultat lectora i de comprensió. Aquest projecte empresarial inclou la Lectura Fàcil (LF), una tipologia d'adaptació textual que permet la comprensió dels textos i la seva lectura, a través d'uns mecanismes determinats. Existeixen pocs projectes semblants en Europa, però no n'hi ha cap amb la magnitud i expansió a la qual CIMALF vol arribar. CIMALF defensa, com a màxima premissa, l'accessibilitat informativa per a tots els ciutadans.
Resum: CIMALF es un medio de comunicación, de formato digital, adaptado para las personas con discapacidad o dificultad lectora y de comprensión. Este proyecto empresarial incluye la Lectura Fácil (LF), una tipología de adaptación textual que permite la comprensión de los textos y su lectura, a través de unos mecanismos determinados. Existen pocos proyectos parecidos en Europa, pero no hay ninguno con la magnitud y expansión a la que CIMALF pretende llegar. CIMALF defiende, como máxima premisa, la accesibilidad informativa para todos los ciudadanos.
Resum: CIMALF is a mass media, digital format, adapted for people with disabilities or reading difficulties and comprehending. This business project includes "Easy-to-Read", a typology of textual adaptation that allows the understanding of texts, through certain mechanisms. There are few similar projects in Europe, but there are none with the magnitude and expansion to which CIMALF intends to reach. CIMALF defends, as a premise, the informative accessibility.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Discapacitats ; Lectura fàcil ; Mitjans de comunicació de massa ; Mitjans digitals ; O.N.C.E



123 p, 4.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-11-14, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir