Avaluació Psicològica [102574]
Gelabert Arbiol, Estel
de la Osa Chaparro, Nuria
Binelli Capurro, Cynthia
Marsellach Umbert, Gloria
Tarragona Oriols, Maria Jesus
Lacalle Sistere, Montserrat
Adam Torres, Gloria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Psychological Assessment
Additional title: Evaluación Psicológica
Date: 2019-20
Abstract: 1 Qualsevol activitat professional que duen a terme els/les professionals de la psicologia implica un procés d'avaluació que li permeti donar resposta a la demanda que li arriba. Aquetes demandes poden ser diverses en funció de l'àmbit del qual provenen, el procés de recollida de informació, així com de la seva organització i interpretació. Tot i aixi, se segueixen sempre unes pautes comunes que denominem procés d'avaluació. Ens proposem que en acabar l'assignatura l'alumnat pugui: 1. Detectar, identificar i analitzar les demandes que els arribin. 2. Conèixer les característiques de les tècniques d'avaluació psicològica, avantatges i inconvenients. 3. Interpretar els resultats de les mateixes. 4. Elaborar les informacions obtingudes i prendre decisions basades en els resultats i integrades en les teories refrendades per l'evidència científica. 5. Elaborar informes de resultats. 6. Avaluar la pròpia activitat avaluadora.
Abstract: 1 Cualquier actividad profesional que llevan a cabo los / las profesionales de la psicología implica un proceso de evaluación que del ámbito del que provienen, el proceso de recogida de información, así como de la organización e interpretación de la mism proceso de evaluación. Nos proponemos que al terminar la asignatura el alumnado pueda: - Detectar, identificar y analizar las demandas que les lleguen. - Conocer las características de las técnicas de evaluación psicológica, ventajas e inc - Interpretar los resultados de las mismas. - Elaborar las informaciones obtenidas y tomar decisiones basadas en los resultados - Elaborar informes de resultados. - Evaluar la propia actividad evaluadora.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Psicologia [2502443]
Study plan: Grau en Psicologia [954]Català
5 p, 107.3 KB

Anglès
5 p, 105.5 KB

Castellà
5 p, 106.5 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2021-06-13   Favorit i Compartir