Ultraprocessats a la premsa: Anàlisi sobre la presència del terme ultraprocessat en les publicacions de diferents mitjans escrits
Pujol Magret, Cristina
Solanes Bruguera, Laia
Terrón Blanco, José Luis, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Ultraprocesados en la prensa: Análisis sobre la presencia del término ultraprocesado en las publicaciones de diferentes medios escritos
Títol variant: Ultra-processed food in the press: Analysis of the presence of the term ultra-processed food in publications of different media press
Data: 2019
Descripció: 125 pag.
Resum: El present treball consisteix en analitzar la presència del terme ultraprocessat en determinats mitjans escrits durant un període de temps concret, quin tipus d'informació escriuen i com ho publiquen.
Resum: El presente trabajo consiste en analizar la presencia del término ultraprocesado en determinados medios escritos durante un periodo de tiempo concreto, qué tipo de información escriben y como lo publican.
Resum: The present project consists of analysing the presence of the term ultra-processed food in certain media press during a specific period, what type of information they write and how they publish it.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Matèria: Premsa ; Mitjans de comunicació de massa ; Nutrició ; Salut ; Ultraprocessats



125 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-09, darrera modificació el 2019-10-15



   Favorit i Compartir