De J a G, retrat d'una Drag Queen
Diago Carnero, Aina
Calderer Reig, Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: De J a G, retrato de una Drag Queen
Títol variant: From J to G, a Drag Queen portrait
Data: 2018
Descripció: 67 pag.
Resum: De J a G és un projecte fotogràfic d'elaboració i planificació d'un Zine centrat en la Gertha, una Drag Queen de Barcelona. L'objectiu d'aquest és reivindicar l'art del Drag retratant el procés creatiu per tal de donar visibilitat a tot el treball artístic i personal que hi ha darrere.
Resum: De J a G es un proyecto fotográfico de elaboración y planificación de un Zine centrado en Gertha, una Drag Queen de Barcelona. El objetivo de este es reivindicar el arte del Drag retratando el proceso creativo para dar visibilidad a todo el trabajo artístico y personal que hay detrás.
Resum: From J to G is a photographic project. The aim of the Zine focused on Gertha, a Drag Queen from Barcelona, is to defend the art of the Drag by portraying the creative process to give visibility to all the personal and artistic work behind it.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Fotografia ; Identitat (Psicologia) ; Transsexuals ; Entreteniment



67 p, 40.2 MB

26 p, 26.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-17, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir