|
|
|||||||||||||||
|
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español | |||||||||
| Página principal > Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Impact of gluten on human nutrition: A comparison study between celiac, gluten-sensitive and non-celiac patients |
| Fecha: | 2024 |
| Descripción: | 1 pag. |
| Nota: | Poster |
| Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. |
| Lengua: | Anglès |
| Titulación: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Plan de estudios: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Documento: | Treball final de grau |
| Área temática: | Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Materia: | Malaltia celíaca ; Dieta sense gluten ; Gluten ; Biotecnologia alimentària ; Sensibilitat al gluten no celíaca |
1 p, 458.6 KB |