Reseña del libro Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde (Ribière - Frediani, 2014)
Fàbregas i Comadran, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Ressenya del llibre Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde (Ribière - Frediani, 2014)
Títol variant: Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde book review (Ribière - Frediani, 2014)
Data: 2024
Descripció: 16 pag.
Resum: Se presenta la reseña del libro Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde. Ribière F. , Frediani V. (2014).
Resum: Es presenta la ressenya del llibre Steak (r)évolution. À la recherche du meilleur steak du monde. Ribière F. , Frediani V. (2014).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Memòria gastronòmica digital
Document: Informe
Matèria: Carn ; Carn vedella



16 p, 1.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria Gastronòmica Digital (MGD)
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2025-05-06, darrera modificació el 2025-07-31



   Favorit i Compartir