Clasificación de canales equinas: II.-Factores de variación de las características de calidad de la canal
Fàbregas i Comadran, Xavier
Such i Martí, Francesc Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2001
Descripció: 3 pag.
Resum: En relación con su escaso consumo, la calidad de la canal y de la carne de caballo ha sido una temática históricamente poco estudiada en España, contrariamente a lo que ocurre en países europeos de gran tradición hipofágica como Francia e Italia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Classificació de canals
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Canales equinas ; Factores variación ; Calidad canal ; Equine carcasses ; Variation factors ; Carcass quality ; Canals equines ; Factors variació ; Qualitat canal ; Carn de cavall ; Barcelona (Catalunya) ; Escorxadors
Publicat a: ITEA. Información técnica económica agraria, Núm. 22 (2001) , p. 709-711, ISSN 0212-2731



3 p, 33.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Grup de Recerca en Remugants (G2R)
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Classificació de canals
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2011-06-01, darrera modificació el 2020-11-27



   Favorit i Compartir