Dipòsit Digital de Documents de la UAB 42 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
11.
1024x768, 626.4 KB Estiu BCS / Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials ; Miquel Sasplugas, Marta
La Biblioteca de Ciències Socials ha preparat una exposició bibliogràfica de temàtica estiuenca amb lectures relacionades amb viatges i gastronomia. Amb els sis primers préstecs es regala una bossa promocional de les Biblioteques UAB.
2021 (Exposicions bibliogràfiques (Universitat Autònoma de Barcelona. Biblioteca de Ciències Socials))
6 documents
12.
1024x683, 533.5 KB Platos de cocina y gastronomía catalanas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, platos de cocina y gastronomía catalanas (1830-2017). Los libros indicados MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.
Es presenta en format fotografia, plats de cuina i gastronomia catalanes (1830-2017). Els llibres indicats MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
207 documents
13.
768x1024, 343.8 KB Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato fotografía, una bibliografía en catalán y en castellano (1830-2017), que trata sobre cocina y gastronomía catalanas. Los libros indicados MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.
Es presenta en format fotografia, una bibliografia en català i en castellà (1830-2017), que tracta sobre cuina i gastronomia catalanes. Els llibres indicats MCJ pertenecen a Montse Cardo Josa.

2020 (Memòria gastronòmica digital)
137 documents
14.
1024x683, 462.0 KB Platos de cocina: gastronomía por productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato foto, platos de cocina y gastronomía por productos (1977-2018).
Es presenta en format foto, plats de cuina i gastronomia per productes (1977-2018).

2020 (Memòria gastronòmica digital)
228 documents
15.
683x1024, 470.4 KB Bibliografía sobre Cocina y gastronomía por productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presenta en formato foto, una bibliografía sobre cocina y gastronomía por productos (1977-2018).
Es presenta en format foto, una bibliografia sobre cuina y gastronomia per productes (1977-2018).

2020 (Memòria gastronòmica digital)
98 documents
16.
129 p, 1.3 MB Influencers gastronómicos : ¿Recomendación personal o publicidad disfrazada? / Solórzano, Fernando ; Fajula, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Los influencers gastronómicos se han convertidos en voces de autoridad y diferentes sectores se han beneficiado de estos nuevos perfiles, encontrando nuevas formas de llevar sus productos allí donde su público realmente estaba, y uno de esos sectores es el sector gastronómico. [...]
Els influencers gastronòmics s'han convertits en veus d'autoritat i diferents sectors s'han beneficiat d'aquests nous perfils, trobant noves maneres de portar els seus productes allí on el seu públic realment estava, i un d'aquests sectors és el sector gastronòmic. [...]
Gastronomic influencers have become voices of authority and different sectors have benefited from these new profiles, finding new ways to take their products where their public really is, and one of these sectors is the gastronomic sector. [...]

2019  
17.
768x1024, 318.6 KB Bibliografía sobre historia de la alimentación y de la gastronomía / Fàbregas i Comadran, Xavier
Se presentan en formato foto, libros en castellano y en francés (1980-2018), que tratan sobre historia de la alimentación y de la gastronomía.
Es presenten en format foto, llibres en castellà i en francès (1980-2018), que tracten sobre història de la alimentació i de la gastronomía.

2019 (Memòria gastronòmica digital)
44 documents
18.
1024x678, 460.4 KB Bibliografía sobre cocina y gastronomía catalanas: La Cuina a Sils / Fàbregas i Comadran, Xavier
La Cuina a Sils, inicialmente les Àvies de Sils y después les Cuineres de Sils, es un colectivo de amas de casa nacido en los años 90, con el objetivo de conservar el patrimonio culinario tradicional de Sils (http://www. [...]
La Cuina a Sils, inicialment les Àvies de Sils i després les Cuineres de Sils, és un col·lectiu de mestresses de casa nascut als anys 90, amb l'objectiu de conservar el patrimoni culinari tradicional de Sils (http://www. [...]

2019 (Memòria gastronòmica digital)
16 documents
19.
116 p, 22.2 MB Planificació i organització d'una fira gastronòmica local / Olucha Tarrés, Maria ; Danes Vilallonga, Arantza, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació
Les fires són una tècnica molt preuada de les relacions públiques, les quals s'utilitzen per exposar un producte i donar-lo a conèixer. Aquestes aconsegueixen moure a molta gent i generar sentit de pertinença quan es tracta d'una fira local. [...]
Las ferias son una técnica muy preciada de las relaciones públicas, las cuales se utilizan para exponer un producto y darlo a conocer. Estas consiguen mover a mucha gente y generar sentido de pertenencia cuando se trata de una feria local. [...]
Fairs are a highly prized public relations technique, which are used to expose a product and make it known. They move many people and generate a sense of belonging when it comes to a local fair. The project itself consists of the planning and organization of a gastronomic fair in the city of Manresa. [...]

2019
Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]  
20.
29 p, 1.3 MB Gastronomismos lingüísticos : un enfoque fraseológico y cultural / Monteiro-Plantin, Rosemeire S. (Universidade Federal do Ceará (Brazil)) ; Michalíková, Patrícia, trad.
Este trabajo es un informe de una investigación experimental, realizada bajo nuestra guía, por los estudiantes del Curso de Licenciatura en Literatura de nuestra Universidad, sobre la percepción de los estudiantes de escuelas secundarias públicas en Fortaleza, en el noreste de Brasil. [...]
This work is a report of an experimental research, conducted under our guidance, by students of the Degree Course in Literature of our University, about the perception of public high school students in Fortaleza, in the northeast of Brazil. [...]

2018
Language design : journal of theoretical and experimental linguistics, Vol. 20 (2018) , p. 121-149 (Articles)  

Dipòsit Digital de Documents de la UAB : 42 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.