Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/126317
Disseny i desenvolupament d'una botiga virtual per e-commerce
Alonso Gonzalo, Alejandro
Musach, Ramón, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Diseño y desarrollo de una tienda virtual para e-commerce
Títol variant: Design and development of a virtual store for e-commerce
Data: 2014-06-29
Resum: Creació d'una Aplicació web d'una Sola Pàgina, basada en el patró Model-Vista-Controlador i orientada al comerç electrònic. L'aplicació web simularà una botiga on-line relacionada amb el món del cinema, on es podrà comprar contingut cinematogràfic. Aquest nou concepte, més ràpid i eficient, fuig del paradigma de desenvolupament habitual de la web on la majoria de la lògica de negoci es realitza a la banda del servidor. Ara, serà el client qui s'encarregui de realitzar una gran part de la lògica de negoci aprofitant els seus recursos i alliberant de càrrega al servidor. El desenvolupament de l'aplicació a la banda del client es basa en AngularJS, un framework Javascript de codi obert i sostingut per l'empresa Google. AngularJS va néixer a l'any 2009 però que no ha sigut fins l'any 2013 quan s'ha fet del tot popular. A més a més, es fa especial èmfasi en el tema de la seguretat. S'han de tenir en compte possibles usuaris malintencionats que desitgen explotar vulnerabilitats existents al sistema. Xifratge de les comunicacions o prevenció d'atacs externs entre d'altres, seran algunes de les solucions que s'ofereixen per mantenir protegit d'amenaces el sistema.
Resum: Creación de una Aplicación web de una Sola Página, basada en el patrón Modelo-Vista-Controlador y orientada al comercio electrónico. La aplicación web simulará una tienda on-line relacionada con el mundo del cine, donde se podrá comprar contenido cinematográfico. Este nuevo concepto, más rápido y eficiente, huye del paradigma de desarrollo habitual de la web donde la mayoría de la lógica de negocio se realiza en la banda del servidor. Ahora, será el cliente quien se encargue de realizar una gran parte de la lógica de negocio aprovechando sus recursos y liberando de carga al servidor. El desarrollo de la aplicación en el lado del cliente se basa en AngularJS, un framework Javascript de código abierto y sostenido por la empresa Google. AngularJS nació en el año 2009 pero no ha sido hasta el año 2013 cuando se ha hecho del todo popular. Además, se hace especial énfasis en el tema de la seguridad. Se deben tener en cuenta posibles usuarios malintencionados que desean explotar vulnerabilidades existentes en el sistema. Cifrado de las comunicaciones o prevención de ataques externos entre otros, serán algunas de las soluciones que se ofrecen para mantener protegido de amenazas al sistema.
Resum: We are going to create a single page application based on Model-View-Controller pattern. The electronic commerce application, commonly known as e-commerce simulates an on-line cinema shop where the customer can buy cinematographic content. This new concept, more fast and efficient, avoids the usual paradigm of web development where most of the business logic is performed on the server side. Now, the customer will be responsible for performing the most of the business logic, leveraging their resources and releasing the server load. The application development on the client side is based on AngularJS. AngularJS is an open source JavaScript framework which is supported by Google. It was born in 2009 but it was not until 2013 when it has been quite popular. Also, we are going to emphasize with security. We need to pay special attention with malicious users who wish to exploit existing vulnerabilities in the system. Encryption of communications and preventing external attacks are some of the solutions offered to keep the system protected from threats.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Aplicació web ; Comerç electrònic ; Patró model-vista-controlador ; Aplicació d'una Sola Pàgina ; Framework angularjs ; Seguretat ; Aplicación web ; Comercio electrónico ; Patrón modelo-vista-controlador ; Aplicación de una Sola Página ; Seguridad ; Web application ; E-commerce ; Model-View-Controller pattern ; Single Page Application ; AngularJS framework ; Security10 p, 875.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2014-11-12, darrera modificació el 2017-10-15   Favorit i Compartir