Entre la terra i el mar : un reportatge de l'Ametlla de Mar
Oltra Pacareu, Laia
Huertas Bailén, Amparo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 66 pag.
Resum: "Entre la terra i el mar" és un micro-reportatge que té la intenció d'acostar a l'audiència la realitat d'un poble català amb una forta tradició arrelada al mar, l'Ametlla de Mar. El seu objectiu principal és analitzar i mostrar la relació que té el poble amb el mar. Es tracta d'un producte pensat per ser distribuït per televisió i adreçat a un públic generalista. Consta de tres entrevistes i imatges de descripció i situació narratives acompanyades de música i d'una veu en off. La peça s'estructura en 4 parts: breu descripció del poble, pesca, turisme i medi ambient.
Resum: "Entre la terra i el mar" es un micro-reportaje que tiene la intención de acercar a la audiencia la realidad de un pueblo catalán con una fuerte tradición con el mar, la Ametlla de Mar. Su objetivo principal es analizar y mostrar la relación que tiene el pueblo con el mar. Un producto pensado para ser distribuido por televisión y dirigido a un público generalista. Consta de tres entrevistas e imágenes de descripción y situación narrativas acompañadas de música y de voz en off. La pieza se estructura en 4 partes: breve descripción del pueblo, pesca, turismo y medio ambiente.
Resum: "Entre la terra i el mar" is a television news report that tries to transmit to the audience the reality of a people with a strong Catalan tradition rooted in the sea, Ametlla de Mar. Its main objective is to analyse and explain the relationship that people have with the sea. It is a product intended to be distributed to television and aimed at a general audience. It consists of three interviews and images description and narrative situation accompanied by music and a voiceover. The piece is divided into four parts: brief description of town, fishing, tourism and environment.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Documentals per televisió ; Periodisme d'investigació ; Pesca ; Turisme ; Medi ambient



66 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-01-08, darrera modificació el 2024-05-25



   Favorit i Compartir