Verd dolç jazz : Tres mirades envers El Martinet
Bonàs Solà, Marc
Ferrer, Iliana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2014
Descripció: 41 pag.
Resum: VERD DOLC JAZZ és un documental de llargmetratge que tracta de mostrar-nos què és, com funciona, i com es desenvolupa un projecte d'escola alternativa. Des de tres mirades completament diferents, la d'una mestra, la d'un pare, i la d'una nena, les imatges ens parlen sobre el dia a dia i l'experiència vital de l'escola El Martinet.
Resum: VERD DOLÇ JAZZ se trata de un documental de largometraje que nos muestra que es, como funciona, y como se desarrolla un proyecto de escuela alternativa. Con tres puntos de vista completamente diferentes, el de una maestra, el de un padre y el de una niña, las imágenes nos hablan de su dia a dia, y de la experiencia vital de aprendizaje y crecimiento de la escuela El Martinet.
Resum: VERD DOLÇ JAZZ (GREEN SWEET JAZZ) is a documentary about the life and revolutionary system of a primary school. With three very diferent points of views, a teacher, a father and a child, the videos show us like is the experience in the school every day for them. This documentary explain us how is this life experience and the grow up of El Martinet school (Barcelona).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Educació ; Documentals



41 p, 534.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2015-02-09, darrera modificació el 2022-05-05



   Favorit i Compartir