Conversion to organic of a goat dairy farm
Sucarrat Coll, Clàudia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: Organic agriculture is a holistic production management system which promotes and enhances agroecosystem health, including biodiversity, biological cycles, and soil biological activity. It emphasizes the use of management practices in preference to the use of off-farm inputs. This is accomplished by using, where possible, cultural, biological and mechanical methods, as opposed to using synthetic materials (Codex Alimentarius, 1999). The Regulations (CE) 834/2007 and 889/2008 set down the rules for production, labelling and control of organic products in the European Union.
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Veterinària
Subject: Veterinària ; Cabra ; Llet ecològica



1 p, 1.8 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-06, last modified 2024-05-19



   Favorit i Compartir