Pla empresarial de Ràdio Cervera : una emissora local de proximitat
Pulido Secanell, Núria
Sabater Casals, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Plan empresarial de Ràdio Cervera : una emisora local de proximidad
Títol variant: Ràdio Cervera business plan : a local and close radio station
Data: 2016
Descripció: 90 pag.
Resum: Ràdio Cervera és una emissora municipal emplaçada a la capital de la Segarra, que neix amb l'objectiu de cobrir el buit comunicatiu de la zona. L'emissora pot escoltar-se a través del web i de l'aplicació mòbil, a banda del receptor convencional, oferint un servei radiofònic diürn amb una graella de programació variada i amb contingut d'interès per al seu públic objectiu. Ràdio Cervera treballa sota una filosofia de cohesió social i valors de cooperació que fan de la ràdio un servei de tothom i per a tothom.
Resum: Ràdio Cervera es una emisora municipal situada en la capital de la Segarra, que nace con el objetivo de rellenar el vacío comunicativo existente en la zona. La emisora puede escucharse a través de la web y de la aplicación móvil, además del receptor convencional, ofreciendo un servicio radiofónico diurno con una parrilla de programación variada y con contenido de interés para su público objetivo. Ràdio Cervera trabaja con una filosofía de cohesión social y valores de cooperación que hacen de la radio un servicio de todos y para todos.
Resum: Ràdio Cervera is a local radio station located in the capital of la Segarra which is born with the aim of covering the lack of media in that area. The radio station can be listened through its website and the mobile phone app apart from the conventional radio receiver offering a day service with a wide range of programmes and engaging content. Ràdio Cervera deals with social cohesion and cooperation values which make it a media owned by everyone and for everyone.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Ràdio local i comarcal ; Cervera (Catalunya) ; Publicitat ; Radioemissores ; Ràdio digital ; Màrqueting



90 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2017-02-01, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir