Cánones de belleza en la publicidad de moda
Recordà Fouces, Júlia
Menal Casas, Jorge, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2018
Descripció: 195 pag.
Resum: El present treball analitza els cànons de bellesa en la publicitat de moda i els canvis que s'han produït al llarg de la història, donant major importància als canvis que s'estan produint en l'actualitat. Es realitza una investigació de camp amb la finalitat de conèixer l'opinió de les consumidores catalanes i el criteri dels experts en els àmbits de la sociologia i la moda. A més, aquest treball està complementat amb un petit projecte de caràcter pedagògic creat gràcies als coneixements adquirits amb la investigació prèvia.
Resum: El presente trabajo analiza los cánones de belleza en la publicidad de moda y los cambios que se han producido a lo largo de la historia, dando mayor importancia a los cambios que se están produciendo en la actualidad. Se realiza una investigación de campo con la finalidad de conocer la opinión de las consumidoras catalanas y el criterio de los expertos en los ámbitos de la sociología y la moda. Además, este trabajo está complementado con un pequeño proyecto de carácter pedagógico creado gracias a los conocimiento adquiridos con la investigación previa.
Resum: The present work analyzes the canons of beauty in fashion advertising and the changes that have taken place throughout history, giving greater importance to the changes that are taking place nowadays. A field investigation is carried out with the purpose of finding out the opinion of Catalan consumers and the criteria of experts in the fields of sociology and fashion. In addition, this work is complemented by a small pedagogic project created from the knowledge acquired with the previous research.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Moda ; Catalunya ; Publicitat ; Estereotip (Psicologia) ; Estudis de dones ; Feminisme



195 p, 2.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2018-09-21, darrera modificació el 2022-12-16



   Favorit i Compartir