The Meanings of But
Gómez Megías, Rubén
Coll, Mercè, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2018
Descripció: 28 pag.
Resum: The aim of this paper is to analyse the word but in relation to its possible grammatical categories and semantic roles, including a list of idioms in order to successfully comprehend the totality of the meanings of but. The second aim of this study is to find the most appropriate translation into Spanish for each form of but. Thus, this paper is an explanatory list of the grammatical and semantic information of the word but.
Resum: L'objectiu d'aquest article és analitzar la paraula però en relació a les seves possible categories gramaticals i als seus rols semàntics, incloent una llista d'expressions per tal de comprendre satisfactòriament la totalitat dels significats de però. El segon objectiu d'aquest estudi és trobar la traducció més apropiada a l'espanyol per cada forma de però. Així doncs, aquest article és una llista explicativa de la informació gramàtical i semàntica de la paraula però.
Resum: El objetivo de este artículo es analizar la palabra pero en relación a sus posibles categorías gramaticales y roles semánticos, incluyendo una lista de expresiones con el fin de comprender satisfactoriamente la totalidad de los significados de pero. El segundo objetivo de este estudio es encontrar la traducción más apropiada al español por cada forma de pero. Así pues, este artículo es una lista explicativa de la información gramatical y semántica de la palabra pero.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Estudis anglesos [2500245]
Pla d'estudis: Grau en Estudis Anglesos [801]
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: But ; Semantics ; Translation ; Però ; Semàntica ; Traducció ; Pero ; Semántica ; Traducción28 p, 606.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2018-09-28, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir