visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Qualitat, Innovació i Tecnologies Emergents de Processament |
Títol variant: | Quality, Innovation and Emerging Processing Technologies |
Títol variant: | Calidad, Innovación y Tecnologías Emergentes de Procesado |
Data: | 2019-20 |
Resum: | En aquest mòdul els estudiants aprendran les diferents etapes clau en el procés d'innovació i disseny d'un nou producte d'origen animal. També coneixeran les tecnologies de processament més innovadores, la seva validació i estudiaran quins són els paràmetres de procés que tenen major impacte en les característiques del producte final. Dins de les tecnologies que permeten reduir l'impacte ambiental de la indústria alimentària els estudiants estudiaran l'aprofitament de subproductes per a l'obtenció d'ingredients funcionals. |
Resum: | En este módulo los estudiantes aprenderán las distintas etapas clave en el proceso de innovación y diseño de un nuevo producto de origen animal. También conocerán las tecnologías de procesado más innovadoras, su validación y estudiarán cuales son los parámetros de proceso que tienen mayor impacto en las características del producto final. Dentro de las tecnologías que permiten reducir el impacto ambiental de la industria alimentaria los estudiantes estudiarán el aprovechamiento de subproductos para la obtención de ingredientes funcionales. 1. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català, anglès, castellà |
Titulació: | Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796] |
Pla d'estudis: | Màster Universitari en Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1364] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 5 p, 107.7 KB |
Anglès 5 p, 107.4 KB |
Castellà 5 p, 108.5 KB |